Monday , April 22 2024

Ministrul de Interne Carmen Dan cere revocarea celor doi ofițeri nominalizați de Vlad Cosma

Ministrul de Interne Carmen Dan cere revocarea din funcție a doi ofițeri de la Poliția Judiciară care ar fi fost implicați în interceptările apărute în presă, în care fostul deputat PSD Vlad Cosma acuza că a fost pus să falsifice probe. Este vorba despre comisarii-șefi din cadrul DNA Mihai Iordache și Florea Gabriel.
carmen dan

Revocarea celor doi ofițeri nu se poate face înaintea împlinirii termenului de detașare decât prin ordin de motivare semnat de procurorul-șef al DNA Ploiești, precizeaza Digi 24.
„Din acest grup organizat fac parte Onea Lucian, procuror-şef al DNA, Deaconu Giruela, şi naşa domnului Onea, celebrul procuror suspendat Negulescu, cât şi poliţiştii judiciari Mihai Iordache şi Florea Gabriel. Scopul lor era să inventeze dosare, pe baza probelor fabricate. În acest mod a fost promovat Negulescu, zis Portocală împreună cu procurorul Onea fabrica probe pentru dosarul care îl viza pe premierul Ponta. Grupul infracţional a aşteptat şi au început să facă probe împotriva premierului şi a celor din jurul său”, a acuzat fostul deputat PSD Vlad Cosma.
Ministrul de Interne Carmen Dan a anunțat că va susține o conferință de presă în cursul zilei de miercuri.

Vezi si

Un avion Wizz Air care zbura de la Luton la Chişinău a aterizat de urgenţă la Iaşi, după o alertă cu bombă

Un avion Wizz Air cu 220 de pasageri la bord, care zbura de la Luton …