Friday , April 9 2021

Ministerul Educației propune ca elevii din clasele terminale să meargă la școală și în scenariul roșu

Ministerul Educației va propune ca elevii din clasele a VIII-a și a XII-a să meargă în mod fizic la cursuri și în cazul în care școala intră în scenariul roșu, pentru că examenele naționale vor fi cu prezență fizică, iar copiii trebuie să fie foarte bine pregătiți.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat, sâmbătă seara, la Realitatea Plus, că regulile de distanțare și prudența trebuie păstrate în continuare cu sfințenie în școli, însă elevii din clasele terminale trebuie să meargă fizic la cursuri.

„Pentru acele școli care vor intra în scenariul roșu și care nu vor mai permite accesul elevilor din clasele terminale, a VIII-a și a XII-a, vom insista, vom propune pentru cei care sunt în măsură să aprobe aceste propuneri pe care Ministerul Educației le va face, ca măcar elevii claselor a VIII-a și a XII-a să poată să meargă la școală pentru că vor avea examene naționale. Examenele naționale vor fi cu prezență fizică, deci vor trebui să fie foarte bine pregătiți”, a spus Sorin Cîmpeanu.

În prezent, în cazul scenariului roșu cauzat de pandemia de COVID-19, școala se închide și toți elevii fac cursuri online. (Mediafax)

Vezi si

Gheorghiță: România continuă vaccinarea cu AstraZeneca pentru toate grupele de vârstă

România va continua vaccinarea cu serul produs de AstraZeneca, pentru toate categoriile de vârstă, a …

One comment

  1. A fost o intentie de preluare a minei de catre un actionaroat chinez dar le au dat flirt cu cativa ani in urma.
    Mina de la crucea va fi imbracata in zeghea de sclav sa poata fi vanduta pe bani de nimic lobistilor clientelei politice , mai mult ca sigur ca va fi o firma austriaca sau Israel.
    Imposibil de inteles cum in plin avant de energie verde – o mina cu resurse mari de uraniu este inchisa.
    Altii fac prospectiuni pentruba descoperi noi resurse de uraniu iar noi punem la gunoi acesta resursa.