Monday , December 5 2022

Microbuz cu români, răsturnat în Austria. Două persoane sunt rănite grav

microbuz austria

Un microbuz cu opt români s-a răsturnat pe un drum comunal din Austria. Două dintre victime sunt grav rănite şi au fost transportate cu elicopterul la Spitalul Universitar din Graz, anunţă presa austriacă. Alt pasager a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul UKH din Graz.
Accidentul s-a produs vineri de dimineaţă în jurul orei locale 7, în localitatea Otterhoarnzlweg, lângă Groß St. Florian. Două dintre victime sunt grav rănite, două au fost luate cu elicopterul şi duse la Spitalul Universitar din Graz. Alt pasager a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul UKH din Graz (Spital pentru răniţi în accidente). Alte trei victime primesc îngrijiri în spitalele din Wagna şi Deutschlandsberg. Doi dintre românii din microbuz au refuzat îngrijirile medicale, scrie nachrichten.at.
Potrivit sursei citate, microbuzul, în care se aflau şase bărbaţi şi două femei, a ieşit de pe drum cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei de deplasare a condiţiile meteo şi a ajuns într-un şanţ. Şase dintre românii implicaţi în accident lucrau în agricultură, iar două dintre victime în domeniul sanitar în Austria. La momentul producerii accidentului mergeau spre locurile de muncă.
romaniatv.net

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …