Saturday , December 10 2022

METEO: Ploile se intorc de marti

Luni norii acoperă treptat cerul în jumătatea de vest şi revin ploile. În celelalte regiuni cerul este variabil, iar dimineaţa va fi din nou ceaţă pe arii restrânse, în zonele joase. Vântul suflă mai tare în Banat şi la munte. Maximele se vor situa între 12 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade în Banat, valori uşor peste cele normale îndeosebi în vest, în nord-vest şi în centru.
Vreme normală pentru data din calendar în Bucureşti luni, cu ceaţă dimineaţa. La amiază termometrele vor arăta în jur de 16 grade.
Marţi, norii acoperă cerul în mai toată ţara, şi ploile se mută în est. Mai mult, vremea se răceşte cam peste tot, cu excepţia regiunilor sud-estice, unde regimul termic la amiază e comparabil cu cel din ziua precedentă. Maximele prognozate se vor situa între 6 şi 16 grade, uşor mai mari chiar în sud-est. În vest, în nord şi în centru valorile de temperatură sunt chiar şi cu 8, 10 grade mai mici decât în ziua precedentă.
Vremea schimbă foaia şi în Capitală. Norii stau grămada  pe cer aproape întreaga zi, dar cel mai probabil aduc ploi seara târziu. La amiază maxima e în jur de 16 grade Celsius.

Vezi si

Inscripție ”NAZI BANK” pe peretele unei sucursale Raiffeisen din Cluj-Napoca. Poliția a demarat verificări

Polițiștii clujeni au demarat cercetări vineri în contextul inscripționării unor mesaje pe fațada unei clădiri …