Wednesday , March 22 2023

Mesaj de 8 Martie de la SRI: Concediem roboți. Le scapă multe detalii

Mesajul postat de Serviciul Român de Informații pe pagina sa de Facebook, cu ocazia zilei de 8 martie se înscrie în linia amuzantă pe care o adoptă în fiecare an: „Concediem roboți. Le scapă multe detalii”.

Unii români au comentat la mesajul SRI, făcând legătura cu președintele Klaus Iohannis:

„Inclusiv pe ăla de la Cotroceni!!!”, „Puteți începe cu Robo-Klaus aka Robo-Supremus si apoi continuati cu Prim-Robotul tarii aka Robo-Ciuca… eventual, vă lăsăm să alegeți voi cu cine începeți”.

Alți români au comentat referitor mai ales la atenția femeilor pentru detalii: ”Adevărat! La mulți ani doamnelor atente la detalii!”, ”Sunteți tari… fără roboți! Angajați femei!”, ”La multi ani tuturor domnișoarelor și doamnelor, cât si bărbaților cu glezna dezvelită!”, ”Detaliile fac diferența! De aceea ne bazăm pe voi! Vouă nu vă scapă nimic! Succes pe mai departe!”, sunt câteva dintre comentarii.

SRI este de mai mulți ani așteptat cu mesaje simpatice de 8 martie. Iată câteva din anii trecuți: .”Sunteți cele mai fidele detectoare de minciuni”, ”Admite,, câteodată ele află primele”, ”Vă mulțumim că ne ascultați”, ”Este un mit că numai elefanții nu uită nimic”.

Vezi si

Maia Sandu a promulgat legea: Limba română este limba de stat a Republicii Moldova 

Am promulgat Legea care confirmă un adevăr istoric și incontestabil: limba de stat a Republicii …

One comment

  1. Ion AI belit -o.