Wednesday , June 16 2021

Medicul militar Valeriu Gheorghiță va coordona campania de vaccinare anti-COVID

Valeriu Gheorghita este coordonator al campaniei de vaccinare la nivel national anti-COVID-19, a afirmat, marti, 17 noiembrie, la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis.

Elaborarea strategiei de vaccinare anti-COVID va fi gata saptamana viitoare.

secretarasite “Dupa elaborarea strategiei de vaccinare anti-COVID-19, care va fi facuta publica saptamana viitoare, autoritatile au inceput organizarea propriu-zisa in vederea implementarii eficiente a acestei strategii. In sedinta de astazi a fost desemnat si un coordonator al campaniei de vaccinare la nivel national, in persoana domnului Valeriu Gheorghita, medic primar de boli infectioase la Spitalul Militar Central”, a aratat seful statului.
secretarasiteLt. col. medic asistent universitar dr. Valeriu Gheorghita are 38 de ani si este absolvent al UMF Targu Mures (Medicina Militara). In 2013, a obtinut titlul de doctor in Stiinte Medicale cu lucrarea “Dinamica antigenului HBs cantitativ si predictia raspunsului la tratamentul antiviral cu interferon pegylat sau analogi nucleozidici si nucleotidici la pacientii cu hepatita cronica cu VHB”, sub coordonarea Prof Dr Adrian Streinu-Cercel.

Vezi si

Copii, alcool, tineri, bere

35% dintre români consideră firesc consumul de alcool de către copii

 Mai mult de o treime dintre români consideră firesc consumul de alcool de către copii, …