Sunday , May 9 2021

Medic din spital COVID despre discursul anti-masca al regizorului Cristi Puiu: “Trist, el este lider de opinie”

Andreea Moldovan, director medical la Spitalul de Boli Infectioase Brasov, si-a exprimat dezamagirea cu privire la discursul anti-masca al lui Cristi Puiu de la TIFF si fata de aplauzele furtunoase cu care a fost primit indemnul regizorului.

URMARITI AICI DISCURSUL REGIZORULUI CRISTI PUIU

“Este trist, pentru ca Cristi Puiu este un lider de opinie, iar festivalul clar are un nivel inalt de calitate. Este trist sa aud asa ceva si poate sunt si mai dureroase acele aplauze auzite. Pot sa va spun ca eu si colegele care sunt in tura suntem asa imbracate (in combinezon – n.red.) de la ora 8.00 fara 10. Cred ca am vazut macar 55-60 de pacienti, curge apa pe noi, stam cu masca, ochelari si viziera de atunci, cu un halat impermeabil si totusi nu ne plangem.

Pur si simplu ne facem datoria si consideram ca aceasta este o masura de a ne proteja pe noi si pe cei din jurul nostru, inclusiv pe pacienti.

Pentru noi este datorie, pentru altii e dureros ca gandesc asa si transmit astfel de mesaje. Doare tare de tot.

Din respect pentru cei bolnavi, din respect pentru cei care au murit, cred ca ar trebui sa incercam sa limitam raspandirea acestui virus, pentru ca depinde doar de noi.
Alte mijloace, momentan, cu siguranta, nu avem la indemana.

Ma doare foarte mult si ne doare mult ca si personal medical astfel de atitudini”, a spus la Digi24 medicul Andreea Moldovan.

Vezi si

Astăzi începe vaccinarea fără programare la orice centru, indiferent de tipul vaccinului

CNCAV extinde modalitatea de înscriere la vaccinare fără programare în platforma electronică, astfel că, de …