Sunday , October 2 2022

Masina ministrului Culturii, atacata de protestatari, in centrul Capitalei. Geamurile, sparte. Ministrul nu a fost agresat (VIDEO)

ministrul Barbu

Maşina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocată joi seară de protestatari în centrul Capitalei, geamurile şi luneta automobilului fiind sparte.
Ministrul Daniel Barbu a participat, joi seară, la evenimentul “Cafeneaua critică”, de la ora 19.00, în Club A. Câteva zeci de manifestanţi aflaţi în local au întrerupt dezbaterea, au desfăşurat pancarte, au aruncat cu bancnote false în demnitar şi l-au huiduit, întrebându-l “Câţi bani ţi-ai luat?” . Protestatarii i-au cerut demisia şi au scandat minute în şir “ruşine, ruşine să vă fie!”
Dezbaterea nu a mai fost reluată, ministrul hotărându-se să plece. Afară, protestatarii au blocat drumul autoturismului în care se afla demnitarul. De asemenea ei au spart luneta maşinii, ministrul reuşind să plece datorită intervenţiei forţelor de ordine.
Potrivit unuia dintre protestatari, Vlad Ioachimescu, manifestanţii i-au pus în parbriz ministrului bancnote imprimate cu figura sa şi un steag cu “Salvaţi Roşia Montană”.

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …