Thursday , July 18 2024

Masacrul de la Charlie Hebdo: Ziarul The Independent, coperta sfidatoare la adresa fundamentalistilor

the independent cover

Presa din intreaga lume si-a exprimat joi solidaritatea cu ziaristii de la saptamanalul de satira francez Charlie Hebdo dupa atacul terorist care a ucis cele mai stralucite condeie ale redactiei.
Dintre copertele ziarelor se distinge insa cea publicata de ziarul britanic The Independent, o sfidare la adresa fundamentalistilor care incita la acte de violenta in Occident.
Coperta este realizata in spiritul insolent care a caracterizat intreaga existenta a revistei de satira Charlie Hebdo. Caricatura este semnata de Dave Brown si ocupa toata prima pagina a ziarului The Independent.
HotNews

Vezi si

Rezultatele analizelor toxicologice ale șoferilor vor fi încărcate pe o platformă informatică

Guvernul a adoptat în ședința de joi normele de aplicare a ordonanţei de urgenţă privind …

One comment

  1. Parerea mea este ca sunt destule teme de tratat in caricaturi si fara religie, indiferent de ce speta . Religia este ceva intim pentru or ce pamantean si nu ar trebui luat in deradere . Asa cum noi ortodocsi nu ne bucuram cand cineva ne ponegreste religia asa si musulmani nu se bucura cand cineva face caricaturi cu religia lor . Poate pedeapsa a venit tocmai de la caricatura jignita . Mai devreme sau mai tarziu toate au rasplata .