Tuesday , October 3 2023

Masacru într-o casă din Argeș. Cinci oameni, printre care şi un copil, găsiți morți

Într-o locuință din comuna Bascov, judeţul Argeş au fost găsite cinci persoane moarte. Printre victime se află şi un copil de 5 ani.

Alarma a fost dată prin apel la 112 de soț, care și-ar fi găsit toată familia măcelărită când s-a întors acasă. Din primele informaţii ar fi vorba de 5 membri ai unei familii (soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei doi bunici și un frate al soției).

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele 5 victime decedate prezentau mai multe plăgi prin înjunghiere.

Principalul suspect este un bărbat în vârstă de 53 de ani cu handicap, alt frate al soției, care a fost descoperit şi prins de poliţişti în grădina din spatele casei.

Potrivit primarului din comun Bascov, judeţul Argeş, bărbatul, cunoscut cu afecțiuni psihice, şi-a omorât sora, părinţii, fratele şi nepoata, în vârstă de 5 ani, relatează Antena 3.

Sora agresorului este asistentă la Spitalul Militar, iar soțul ei medic-colonel la Spitalul Militar și se pensionase în urmă cu două luni.

Individul se află acum în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

 

 

Vezi si

Wizz Air plătește 100 milioane euro pasagerilor cărora le-au fost anulate zborurile în această vară. 20% dintre ei sunt români

Compania aeriană low-cost Wizz Air le-a plătit pasagerilor compensaţii de 100 de milioane de euro …