Monday , January 17 2022

Marea Britanie ia MĂSURI împotriva imigranţilor care muncesc la negru. Se va aplica pedeapsa cu ÎNCHISOAREA

uk

Guvernul britanic a anunțat noi măsuri împotriva imigranților ilegali, cei care vor fi găsiți muncind fără forme legale riscând pedepse cu închisoarea și confiscarea câștigurilor, transmite Reuters, citată de Agerpres.
‘Oricine crede că Marea Britanie este ușor de înșelat ar trebui să nu aibă niciun dubiu, dacă te afli aici în mod ilegal, vom lua măsuri pentru a te împiedica să muncești, să închiriezi un apartament, să deschizi un cont la bancă sau să conduci o mașină’, a declarat ministrul pentru imigrație, James Brokenshire.
‘Vom continua să stârpim abuzul și să construim un sistem de imigrație care funcționează în interesul poporului britanic și al celor care se conformează regulilor’, a continuat oficialul britanic.
Guvernul de la Londra a anunțat că, la revenirea din vacanță a parlamentarilor, în septembrie, va înainta un proiect legislativ prin care munca ilegală va fi considerată infracțiune, pedepsită cu închisoarea până la șase luni și amendă în cuantum nelimitat. De asemenea, câștigurile obținute din aceste activități vor fi confiscate.
Conform noilor măsuri, inculparea angajatorilor care folosesc cu bună știință mână de lucru ilegală se va face mai ușor, iar pedeapsa maximă prevăzută pentru aceste cazuri va crește de la doi la cinci ani.
 
 

Vezi si

Cutremur de 4,5 în România, produs duminică după-amiază. Este al treilea în ultimele 24 de ore

Un cutremur de 4,5 grade pe scara Richter a avut loc în România duminică, 16 …