Thursday , April 8 2021

Marcel Ciolacu s-a autoizolat dupa ce a interactionat cu lideri PSD Salaj care au COVID

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a autoizolat după ce a interacționat cu sefi PSD din judetul Salaj care au COVID-19. Ciolacu s-a testat în cursul dimineții.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că liderul PSD Marcel Ciolacu a mers miercuri dimineața și și-a făcut testul pentru COVID-19, după ce a interacționat cu lideri PSD Sălaj, care sunt confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

Ciolacu nu are simptome de boală, însă a decis să se autoizoleze până când va veni rezultatul testului.

Trei lideri PSD din Sălaj s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 și au fost internați în spital. Ei s-au simțit rău sâmbătă, la doar o zi după ce au participat la un eveniment electoral. La manifestare a fost prezent și președintele PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu Vasile Dîncu şi Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Cu o zi înainte de alegerile locale, Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, a aflat că are COVID-19. Mai mulți colegi de partid cu care a intrat în contact au făcut testul duminică și au fost depistaţi cu noul coronavirus. Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și Ioan Miclea, directorul societății Citadin Zalău sunt internați la spital.

Evenimentul electoral la care au participat mai mulți lideri PSD s-a desfășurat în aer liber, în Parcul Central al orașului Zalău.

Vezi si

CFR introduce vagoane de dormit la trenurile de zi. “Este absurd. La trenurile de noapte, sunt doar locuri pe scaun”

Asociația Pro Infrastructură acuză că CFR Călători a dat un comunicat de presă prin care …