Friday , July 19 2024

Marcel Ciolacu anunță punerea în dezbatere publică a proiectului privind introducerea salariului minim european în România

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat joi că a fost pus în dezbatere publică proiectul privind introducerea salariului minim european în România.

„Alegerile au trecut, să revenim la prioritățile românilor. Mă bucur că inflația continuă să scadă, ajungând deja aproape de 5%, și vom continua să luăm măsuri pentru a proteja puterea de cumpărare a populației. Am văzut că a fost pus în transparență publică și proiectul privind introducerea salariului minim european în România. Vrem ca românii să aibă slujbe plătite cât mai aproape de media europeană. Cred că asta așteaptă românii de la noi, nivel de trai mai bun și prețuri corecte, nu circ în stradă”, a declarat prim-ministrul, la începutul ședinței săptămânale a Guvernului.

Ciolacu le-a mulțumit miniștrilor că nu au implicat activitatea Guvernului în campania electorală.

„Vreau încă o dată să mulțumesc membrilor Guvernului României, indiferent de culoarea politică, pentru atitudinea și neimplicarea activității Guvernului României în campania electorală”, a transmis premierul.

Vezi si

Rezultatele analizelor toxicologice ale șoferilor vor fi încărcate pe o platformă informatică

Guvernul a adoptat în ședința de joi normele de aplicare a ordonanţei de urgenţă privind …