Thursday , September 29 2022

MApN REFUZĂ orice comentariu în cazul Robert Turcescu: Alte instituţii sunt abilitate să se pronunţe

turcescu2

Ministerul Apărării Naţionale nu vrea să facă niciun fel comentariu în cazul Robert Turcescu, motivând că “dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice”, iar în cazul în care se vor constata “nereguli”, “alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe”.
Ministerul Apărării Naţionale a reacţionat, la aproape 24 de ore, la autodenunţul lui Robert Turcescu cum că ar fi fost ofiţer sub acoperire, printr-un comunicat de presă.
“În legătură cu informaţiile referitoare la Robert Turcescu, apărute în spaţiul public în ultimele zile, facem următoarele precizări:
Ministerul Apărării Naţionale nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect.
M.Ap.N. aplică legile ţării şi consideră că dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice.
Dacă se vor constata nereguli, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe.”, se arată într-un comunicat de presă al MApN.
Robert Turcescu a confirmat, la B1 TV, că postarea apărută duminică pe blogul său precum că a fost ofiter acoperit. El a mai spus că “mărturisirea” este scrisa de el, ca documentele sunt reale si ca acum se simte eliberat si fericit. Ministerul Apărării Naţionale sau o altă instituţie abilitată nu au confirmat sau infirmat “spovedania” lui Robert Turcescu.
 

Vezi si

Guvernul prelungește compensarea prețurilor la carburanți

Premierul Nicolae Ciucă anunță că Executivul va prelungi, joi, perioada în care prețurile la carburanți …