Wednesday , October 4 2023

Mamă și fiică din Bacău, cadre medicale, găsite moarte în casă după două săptămâni

Polițiștii din Bacău au descoperit, luni, trupurile neînsuflețite ale unei mame și unei fiice, într-un apartament din centrul orașului. Se pare că acestea erau cadre medicale la spitalul din Bacău.

Vecinii simțeau un miros greu respirabil de mai bine de două săptămâni în blocul din centrul Bacăului. Un vecin a anunțat la 112 o posibilă moarte suspectă. La fața locului au sosit pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău care au spart ușa apartamentului și au pătruns în încăpere.

Aceștia au descoperit două femei în stare avansată de putrefacție. Din primele informații se pare că victimele erau decedate de mai bine de două săptămâni.

Femeile, mamă și fiică, erau cadre medicale la spitalul din Bacău. Se pare că cele două era în depresie, din cauza faptului că ambele erau divorțate de soți.

“Polițiștii au stabilit identitatea celor două persoane, respectiv o femeie, de 69 de ani și una, de 46 de ani. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, potrivit Inspectoratului Poliției Județene Bacău.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău, iar mai multe detalii vor fi aflate după finalizarea necropsiilor.

Vezi si

Wizz Air plătește 100 milioane euro pasagerilor cărora le-au fost anulate zborurile în această vară. 20% dintre ei sunt români

Compania aeriană low-cost Wizz Air le-a plătit pasagerilor compensaţii de 100 de milioane de euro …