Friday , December 2 2022

Mama premierului Victor Ponta, audiată la DNA Ploieşti

cornelia-naum

Mama premierului Victor Ponta a mers, joi dimineaţă, la DNA Ploieşti. Ea va fi audiată ca martor în dosarul de corupţie în care este cercetat cumnatul prim ministrului. Iulian Herţanu este arestat preventiv pentru că ar fi deturnat banii primiţi pe un contract de extindere a canalizării oraşului Comarnic.
Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta, are calitate de martor în dosarul instrumentat de procurorii DNA privind fraudarea fondurilor europene din Prahova. Este vorba de lucrarea de extindere a canalizării angajată de Hidro Prahova.
Iulian Herțanu, acționar la SC Grossman Engineering Group SRL, este acuzat de procurorii DNA de săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, schimbarea nelegală a destinației fondurilor europene și pentru evaziune fiscală.
Același acuzații au fost reținute și în cazul oamenilor de afaceri Mihail Marian Coman și Vladimir Răzvan Ciorbă.
În aceeași cauză, sunt cercetați sub control judiciar Mircea Cosma, președinte al CJ Prahova, și deputații Vlad Cosma și Sebastian Ghiță.
Acuzațiile se referă la modul în care a fost acordat în ianuarie 2012 un contract având ca obiect “Extindere rețele de canalizare în orașul Comarnic” de către SC Hidro Prahova SA Ploiești (societate cu capital integral de stat, la care Consiliul Județean Prahova este acționar majoritar) Asocierii SC Grossman Engineering Group SRL — SC Euro Construct Trading 98 SRL.
romaniatv.net

Vezi si

România are 218 pârtii de schi care însumează 189 km, cât o singură staţiune din Franţa sau Elveția

România are un total de 218 pârtii de schi care însumează 189 de kilometri. Spre …