Saturday , May 18 2024

Mai multi liberali si-au depus demisiile din Parlament

Ludovic Orban a anunţat conducerea PNL că demisionează din funcţia de deputat. Fostul ministru şi-a depus demisia în alb la preşedintele Crin Antonescu, gestul său fiind imitat de alţi parlamentari printre care Adriana Săftoiu sau Ciprian Dobre. PNL speră să-i convingă pe pesedişti să facă acelaşi lucru şi să forţeze dizolvarea Parlamentului şi, apoi, anticipatele.
Deputatul PNL Ludovic Orban a anunţat, luni, conducerea PNL, că a decis ca, începând cu 1 februarie, să demisioneze din funcţia de deputat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse liberale. Sursele citate au precizat că Orban i-a spus lui Crin Antonescu, în cadrul reuniunii grupurilor parlametare ale PNL care a avut loc, la Parlament, luni seară, că îi pune la dispoziţie demisia sa în alb şi că aşteaptă ca şi alţi colegi liberali să facă acelaşi lucru.
Informaţia a fost ulterior confirmată de preşedintele PNL, Crin Antonescu. “În legătură cu decizile – Ludovic Orban a fost primul. După aceea mai mulţi colegi au făcut acelaşi lucru. A scris o demisie din Parlament, pe care nu a produs-o, deci nu a demisionat ca atare, ci mi-a încredinţat-o în calitate de preşedinte al partidului mandatându-mă să o folosesc, să o produc, să o anunţ public atunci când va fi cazul. Când vom lua o decizie oficială, toată opoziţia, o voi face”, a spus Antonescu, la finalul şedinţei cu aleşii liberali.
Printre cei care şi-au depus demisiile – circa 20 de parlamentari – s-ar afla Adriana Săftoiu, Ciprian Dobre, Constantin Holban sau senatorul Mircea Diaconu.

Vezi si

Un poliţist de frontieră din Ucraina a împuşcat mortal un bărbat care încerca să fugă în România. Polițistul a fost arestat

Autorităţile ucrainene au arestat un membru al Gărzii de Frontieră pentru uciderea cu un foc …

One comment

  1. DRUM BUN SI FARA INTOARCERE- IN PARLAMENT. LASII NU AU CE CAUTA ACOLO.