Monday , September 25 2023

Mafia italiana il vrea mort pe Papa Francisc: a pus 10.000.000 euro pe capul Suveranului Pontif

papa francisc

Plimbările prin mulţimea de credincioşi ar putea deveni istorie pentru Papa Francisc, conform presei italiene. Motivul? Mafia italiană i-a pus gând rău Suveranului Pontif din cauza faptului că acesta a luat la puricat Banca Vaticanului, unde a descoperit că traficanţii de arme sau de droguri spală bani.
Măsurile de securitate pentru Papa Francisc s-au înăsprit în ultima perioadă, de când unul din şefii Mafiei italiene a transmis prin locotenenţii săi că liderul Bisericii Catolice a descoperit că Banca Vaticanului este un instrument de spălare a banilor celor mai mari infractori din Italia. “Papa nu se teme pentru viaţa lui, e trist că îi va fi limitat accesul printre oamenii pe care îi iubeşte. Plimbările lui liniştite şi întâlnirile cu credincioşii ar putea deveni istorie”, a dezvăluit un preot de la Vatican.
Mai mult, se pare că Mafia a pus şi un preţ pentru asasinarea Suveranului Pontif, suma fiind una uriaşă: 10.000.000 de euro. Ca urmare, echipa de securitate s-a extins: gărzile de corp s-au dublat, lunetiştii au împânzit Vaticanul şi sunt prezenţi nonstop nu doar la marile slujbe, agenţii speciali controlează minuţios, zilnic, traseul Papei şi efectuează scanări ale Pieţei San Pietro de şase ori pe zi.

Vezi si

Farmazon, omul de afaceri care i-a dat mita lui Dumitru Buzatu: “Nu eu l-am denunțat!”

Omul de afaceri Emil Savin, zis Farmazon, prieten vechi cu Dumitru Buzatu și a cărui …