Wednesday , February 28 2024

Madalin Voicu scapa de cautiune si control judiciar – decizie definitiva

madalin voicu

Madalin Voicu a scapat de cautiune, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis plangerea prin care contesta cautiunea de 500.000 de lei instituita de DNA, in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta, fals in declaratii si spalare de bani.
De asemnea, Madalin Voicu a scapat si de controlul judiciar, informeaza Realitatea TV.
Pe 18 februarie, procurorii DNA au dispus luarea masurii controlului judiciar pe cautiune fata de deputatul Madalin Voicu, dupa ce Camera Deputatilor a respins cererea de retinere si arestare preventiva a acestuia.
DNA stabilise o cautiune de 500.000 de lei pe care trebuia sa o plateasca in termen de zece zile.
Masura controlului judiciar pe cautiune pe 60 de zile fusese dispusa in cazul lui sau “in scopul asigurarii bunei desfasurari a procesului penal, impiedicarii sustragerii inculpatului de la urmarirea penala si prevenirii savarsirii altor infractiuni”, potrivit DNA.
Madalin Voicu este acuzat de DNA de trafic de influenta, fals in declaratii si spalare a banilor, toate in forma continuata.
De asemenea, Nicolae Paun, presedintele Partidei Romilor, este acuzat, printre altele, de deturnare de fonduri, spalare de bani, cumparare de influenta, schimbare a destinatiei fondurilor europene, obtinere pe nedrept a fondurilor europene si influentare a declaratiilor, toate in forma continuata.

Vezi si

Valabilitatea permiselor auto va crește de la 10 la 15 ani

Aproximativ trei milioane de persoane ar putea beneficia de creşterea valabilităţii permiselor de conducere din …