Wednesday , December 7 2022

Lui Dumitru Dragomir i se pregateste lovitura de gratie

dumitru dragomir

Dan Voiculescu, patronul trustului de presă Intact, a declarat în exclusivitate la REALITATEA TV că o casă de avocaţi lucrează la un dosar în care Dumitru Dreagomir, preşedintele LPF, este acuzat că a fost mituit de compania de cablu RCS-RDS în legătură cu vânzarea drepturilor de televizare ale Ligii I.
 
Dan Voiculescu, audiat la DNA în dosarul legat de şantajarea de către reprezentanţii Intact a lui Ioan Bendei, administratorul RCS-RDS.
“Şantajul se referă la o persoană care se simte ameninţată. Din discuţie nu a apărut că domnul Bendei se simţea speriat. lucrurile sunt legate de acest contract de care vorbim… Cineva a reclamat un lucru grav şi pe noi ne interesează altceva! Am înţeles că o casă de avocaţi lucrează asupra filmului care confirmă această mită dată de RCS lui Dragomir. Acea anchetă jurnalistică era reală”, a declarat Dan Voiculescu.
Pe canalele Intact a rulat, pentru o vreme, un promo pentru o anchetă care viza dezvăluiri-bombă din fotbalul românesc. RCS a susţinut că acest clip a fost folsit ca şantaj pentru a accepta condiţiile financiare ale Intact la redifuzarea posturilor din trust. Ulterior, au apărut informaţii confom cărora Dragomir ar fi încasat peste 3 milioane de euro de la RCS, sub formă de sponsorizare, în perioada în care a avut loc licitaţia pentru drepturile TV ale Ligii I.

Vezi si

Ciucă despre aderarea României în Schengen: Starea actuală de incertitudine nu mai poate continua. Mergem mâine la vot

România va cere joi un vot privind aderarea la Schengen, pentru că „starea de incertitudine …