Tuesday , April 23 2024

Luhan (PDL): PSD va scadea în sondaje la fel de repede cum a crescut, în UE socialistii pierd teren

Petru Luhan
Europarlamentarul PDL de Suceava Petru Luhan a declarat, miercuri, ca PSD va sc\dea în sondaje la fel de repede cum a crescut, ar\tând ca sociali[tii pierd tot mai mult teren în Uniunea European\, majoritatea statelor UE având conducere de centru dreapta.
Luhan a ar\tat, într-o declara]ie de pres\, ca sociali[tii pierd tot mai mult teren în Uniunea European\, iar PSD nu va face excep]ie.
“PSD va sc\dea în sondaje la fel de repede cum a crescut o perioad\, printr-o propaganda ieftina [i lipsita de con]inut [i viziune. PSD nu [tie sa faca altceva decât un astfel de tip de politic\, lipsita de substan]\, care nu urm\re[te decât manipularea românilor”, a spus Luhan.
El a subliniat ca pentru a ajunge la putere PSD a folosit mereu atacuri la persoan\, mituirea electoratului cu mici [i bere sau am\girea oamenilor cu promisiuni de[arte.
Dupa ce rezultatele la europarlamentarele din 2009 au ar\tat ca în Europa sociali[tii au pierdut peste zece procente, socialismul nu mai poate func]iona în Europa, a spus Luhan care crede ca lipsa leadership-ului este una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta PSD.
“A fi lider înseamna sa ai idei, viziune [i capacitatea de a implementa acea viziune.Azi, niciunul dintre liderii PSD nu are cumulativ aceste calit\]i. PSD nu are un program de modernizare a ]\rii, în timp ce România vrea sa fie o societate modern\, european\”, a mai spus europarlamentarul PDL.
Toate statele moderne europene, cu mici excep]ii, au o conducere de centru dreapta, singura care [i-a dovedit caracterul eficient, pragmatic [i ra]ional în administrarea unei ]\ri a mai spus Luhan care crede ca în prezent electoratul voteaza mult mai ra]ional decât în al]i ani.

Vezi si

PNL și PSD au rupt alianța la București. Firea și Burduja vor candida pentru Primăria București

Coaliţia PSD – PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar …

7 comments

 1. SA SCADA, DAI DRAQ DE COMUNISTI

 2. Intai o sa mananci tu un C.A.C.A mare si apoi va scadea si PSD in sondaje.

 3. Ce bazaconii spune si taranul asta spilcuit., care spune ca are studii univ. in Germania (sic!). Nu vede bine sau face pe p……PSD-ul n-a crescut mult in sondaje. Acest partid se mentine in sondaje si la alegeri in jurul lui 30-40 % din 1992. Problema mare este a PDL-ului, care a scazut foarte mult in sondaje si au crescut partide ciudate, populiste, gen P.Poporului si P. Romania Mare. De altfel, era de asteptat, avand in vedere ca si PDL este un partid al populistilor.
  El vorbeste de viziune? PDL-ul are sau a avut vreo viziune?

 4. Tipu’ asta ,care-i plin de viziuni salvatoare pentru tarisoara noastra draga ,a terminat cu chiu cu vai liceul la Siret! Bai Luhane o fi terminat socialismu’ in Europa,da voi pedelei sigur sunteti terminati pe vecie.In frunte cu marele Carmaci,micutul Pupincurist si Marea Sleahta de corupti si incompetenti!
  AMIN!

 5. sa va arda focul cu dreapta voastra

 6. Dl. Luhan uita sa-si plateasca datoriile 😉 Merge cu BMW-ul dar n-are 10 lei in buzunar.

 7. baaa *** ce mare politician esti tu ma care esti mort de beat in office sambata seara si prin padrino baaa? baaa lake tu esti o ** , un **care te a luat *** flutur sub aripa lui ma! ai uitat cand erai ** de beat prin office si te bagai in seam cu vreo ** doar doar sa ** tu ceva?? ma **