Thursday , December 1 2022

Ludovic Orban va candida la şefia PNL

ludovic-orban

Ludovic Orban a declarat că va candida pentru şefia PNL. El a mai adăugat că i s-a părut “o lipsă de decenţă” faptul că Tăriceanu a venit la şedinţa PNL.
“Am spus că în momentul în care postul de preşedinte al PNL va deveni vacant, voi candida la funcţia de preşedinte PNL”, a spus Orban.
“Nu am dat tonul scoaterii domnului Tăriceanu din sală. Eu am spus un lucru foarte simplu. În reuniunea DP a PNL nu au loc decât membri PNL şi că mi s-a părut o lipsă de decenţă să vii neinvitat alături de cie care de două luni de zile şi-au pus în pericol funcţiile, şi-au pus în pericol integritatea, care au făcut un efort uriaş într-o luptă cu partidul-stat PSD şi tu, care ai pactizat cu duşmanul, să vii să te aşezi la aceeaşi masă cu oamenii care nu merită o semenea sfidare”, a mai spus Orban.
Președintele PNL, Crin Antonescu, și-a prezentat, luni, demisia de la șefia partidului. Miercuri, Delegația Permanentă va decide data convocării congresului extraordinar.

Vezi si

Salariile bugetarilor se majorează cu 10% de la 1 ianuarie 2023; indemnizaţiile pentru funcţiile de demnitate publică se plafonează

Drepturile salariale ale personalului din sectorul bugetar se majorează cu 10%, de la 1 ianuarie …