Thursday , December 7 2023

Lucrari de licenta pe bani. Percheziții la facultăți. Sunt vizate UNEFS și o universitate din Târgu Jiu

licenta

Poliția efectua percheziții, luni dimineață, la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, dar și la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București. Anchetatorii suspectează că mai multe lucrări de licență au fost cumpărate. Printre suspecții de la Târgu Jiu se află un profesor universitar și mai mulți studenți.
Din primele informații reiese că studenții au fost dispuși să plătească o anumită sumă de bani pentru lucrări de licență gata făcute.
Există suspiciuni că fapte similare s-au petrecut și la Universitatea de Educație Fizică și Sport din București (UNEFS), unde de asemenea se fac percheziții de către procurorii de la Parchetul General. Aceștia au ridicat mai multe documente.
Urmează să fie anunțate acuzațiile și sumele care ar fi fost date pentru a obține aceste lucrări de licență. Audierile vor avea loc la Parchetul General, în această după-amiază.

Vezi si

Oficial: Fostul premier Florin Cîțu, pus sub urmărire penală în dosarul vaccinurilor anti-COVID. 43,3 milioane de doze achiziționate în plus de România

Fostul premier Florin Cîțu a fost pus oficial sub urmărire penală miercuri, 6 decembrie, de …