Tuesday , October 4 2022

Luare de ostatici la o şcoală din Moscova. Un poliţist si un profesor au fost ucisi. Atacatorul, neutralizat

ostatici scoala moscova

O luare de ostatici a avut loc la o şcoală din Moscova. Atacatorul, înarmat cu o puşcă, a ucis un poliţist si un profesor, potrivit themoscownews.com. Bărbatul a fost în cele din urmă neutralizat de poliţişti.
Un bărbat din Moscova a împuşcat un poliţist şi a intrat într-o şcoală din Otradnoe, în nord-estul capitalei Rusiei, unde a luat ostatici mai mulţi elevi.
Potrivit unor informaţii, atacatorul ar fi tatăl unuia dintre elevi. Elicopterele forţelor speciale au aterizat lângă şcoală, acolo unde ar fi ajuns mai multe ambulanţe.
Bărbatul ar fi luat ostatici peste 20 de adolescenţi în vârstă de 15 ani, care se aflau la ora de biologie. În şcoală nu sunt numai elevi de liceu, ci şi copii mai mici.
Toţi ceilalţi elevi şi profesorii au fost evacuaţi din şcoală. Bărbatul nu a făcut nicio revendicare.
Conexiunea prin telefon cu şcoala s-a pierdut, iar părinţii şocaţi s-au adunat în faţa clădirii, afirmă postul de televiziune Lifenews TV.
Bărbatul a ameninţat cu o puşcă gardianul care păzea şcoala, a intrat în instituţie şi s-a îndreptat spre laboratorul de biologie.
Gardianul a reuşit să cheme poliţia, iar când agenţii au ajuns la faţa locului, bărbatul a deschis focul asupra lor şi l-a ucis pe unul dintre ei, iar pe un profesor l-a rănit.
Bărbatul i-a eliberat pe cei mai mulţi dintre elevii luati ostatici, a confirmat poliţia, citată de Russia Today, în pagina electronică.
Poliţia rusă a anunţat că l-a neutralizat pe bărbatul care a luat ostatici mai mulţi elevi într-o şcoală din Moscova, incident care s-a soldat cu moartea a două persoane, un poliţist şi un profesor, relatează Russia Today, în pagina electronică.

Vezi si

Mesaje false, privind prezentarea în magazinele E.ON, transmise clienților companiei

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false, transmise via Whatsapp/SMS în numele companiei, …