Friday , March 1 2024

Lovitură pentru Ponta. Doi membri Pro România se întorc la PSD dupa doar o saptamana

Succes nesperat al PSD. Doi deputați care săptămâna trecută își anunțau demisia din partid pentru a se alătura formațiunii Pro România au decis să revină în PSD. Anunțul a fost făcut de liderul deputaților PSD Daniel Suciu. Conform acestuia, Mihai Mohaci și Mihai Popa au decis să revină în PSD.

Ce l-a nemulțumit pe deputatul Mihai Mohaci care a plecat din PSD și s-a înscris în Pro România? În momentul plecării, afirma că în ultimii 2 ani nu a venit nimeni din conducerea PSD de la Bucureşti la Braşov.
El s-a mai plâns că parlamentarii social-democraţi nu au avut cu cine să discute despre proiectele de la nivelul judeţului pe care îl reprezintă. În schimb, au fost “buni numai să ridice mâna când li se spunea”.
Într-o scrisoare adresată membrilor PSD Braşov, citată de Agerpres, deputatul Mihai Mohaci precizează că valul de excluderi din ultima perioadă trebuia să ducă la discuţii şi dezbateri în rândul organizaţiilor, “nu să înghiţim în sec de frică să nu fim excluşi cumva″.
Potrivit acestuia, membrii simpli ai PSD află de la televizor ce se întâmplă la nivel central, iar lipsa unei reale comunicări și lipsa unui dialog cu membrii de partid îl face să creadă că direcţia în care se îndreaptă conducerea judeţeană este una greşită.
Conform DC News, inainte de a depune cererile de reinscriere in partid, cei doi parlamentari au avut o discutie cu Liviu Dragnea, in biroul acestuia din Parlament.
 

Vezi si

Bunicuța traficantă de droguri la 87 de ani. Pungi pline cu cocaină și canabis găsite în casa ei din Ialomița

Poliţiştii şi procurorii au destructurat un grup infracţional specializat în traficul de droguri, care era …