Sunday , April 14 2024

Loteria vaccinării. Iată primii câștigători. Rezultatele nu erau publicate pe niciun site nici luni dimineață

Prima extragere la Loteria vaccinării a avut loc duminică seară și a fost difuzată de TVR1, începând cu ora 20:50. La această extragere s-au înscris 518.186 de persoane, care au primit fiecare câte un număr unic de participre.

Câștigătorul premiului de 100.000 de lei a fost numărul unic de participare: 083577.

Celelalte 80 de premii de 10.000 de lei fiecare sunt numerele consecutive care încep imediat după numărul de ordine, câștigător al premiului de 100.000 de lei. Deci celalte 80 de premii în valoare de 10.000 de lei fiecare sunt cele ale numerelor de participare cuprinse între 083578 și 083657.

Rezultatele extragerilor vor fi afisate pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului si pe site-ul Ministerului Sanatatii.

Loteria Vaccinării a fost transmisă live pe TVR duminică seară, cu puțin înainte de ora 21.00. Însă cei care nu au fost pe frecvență la momentul respectiv nu au putut găsi nicăieri numerele câştigătoare ale celor 81 de premii – 80 de premii a 10.000 lei şi marele premiu de 100.000 de lei, transmite Libertatea.

Asta deși, în anunțarea evenimentului, autoritățile au precizat că rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) și pe site-ul Ministerului Sănătății.

Duminică seară, după ora 21.00, site-ul loto.ro a fost blocat câteva ore, din cauza accesărilor simultane. Şi luni dimineaţă, la prima oră, ultima informaţie legată eveniment pe site-ul loto.ro era ştirea prin care publicul este anunţat că „duminică, 3 octombrie, va avea loc prima extragere săptămânală a Loteriei de Vaccinare”, iar oamenii supăraţi au intrat pe pagina de Facebook a Loteriei şi şi-au manifestat indignarea.

Vezi si

MAE, alertă de călătorie: românii să evite Israel, Palestina, Liban și Iran

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) reamintește, vineri seara, recomandarea adresată cetățenilor români de a evita orice …