Friday , July 1 2022

Liviu Dragnea și copiii sai au primit interdicție de a intra în SUA, din cauza corupției. Alexandra Dragnea traieste in LA de cativa ani

Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi, Valentin Ștefan și Maria Alexandra, au primit interdicția de a intra pe teritoriul Statelor Unite ale Americii din cauza actelor de corupție ale fostului președinte al PSD. Potrivit comunicatului de presă al Departamentului de Stat, prin această acțiune SUA continuă lupta împotriva corupției și întărirea statului de drept în România.

Alexandra Dragnea a plecat in SUA cu viza de student si locuieste in LA cu iubitul

Secretarul de stat Mike Pompeo l-a indicat public pe Liviu Dragnea ca persona non grata din cauza „implicării în fapte semnificative de corupție”, potrivit unui anunț al Departamentului de stat american.

Motivul pentru care Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi nu mai pot să călătorească în SUA este acela că „în cazurile în care Secretarul de Stat are informații credibile că oficiali guvernamentali străini au fost implicați în fapte semnificative de corupție, acei indivizi și membrii familiei nu sunt eligibili intrării în Statele Unite”.

„Legea mai prevede ca Secretarul de Stat să indice public sau privat acei indivizi și pe membrii familiei lor. Pe lângă indicarea domnului Dragnea, secretarul de stat îi mai indică public pe cei doi copii: Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea”, se mai arată în comunicat.

„Acțiunea de astăzi transmite un semnal puternic că Statele Unite sunt angajate să lupte împotriva corupției și sprijină statul de drept din România”, precizează Departamentul de Stat de la Washington.

Alexandra Dragnea locuiește în Los Angeles de câțiva ani de zile cu viză de studii, ea fiind studentă la actorie.

Potrivit viva.ro, ea este in SUA împreună cu iubitul, Alexandru Maţaev, un fost concurent la un concurs de muzică.

După condamnarea tatălui său, în mai, la 3 ani și 6 luni de închisoare, ea s-a întors în țară pentru a-l vizita în penitenciar.

Vezi si

ANPC: Românii au dreptul să ceară compensații de până la 600 de euro pentru un zbor anulat

Românii au dreptul să ceară compensații de până la 600 de euro pentru un zbor …