Sunday , October 2 2022

Liviu Dragnea s-a intalnit cu ambasadorul SUA, dupa audierea de la DNA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, luni, cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, imediat dupa audierea de la DNA.
dragnea-klemm

Intalnirea a avut loc in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si a durat aproximativ o jumatate de ora.
Surse politice au sustinut ca intrevederea ambasadorului american cu liderul PSD ar fi fost stabilita in urma cu zece zile, pentru a discuta despre infiintarea Muzeului Holocaustului la Bucuresti.
Amintim ca Liviu Dragnea a fost audiat la DNA, luni dimineata, iar potrivit unor surse judiciare el ar avea calitatea de suspect in dosarul vizand firma Tel Drum.
Dragnea nu a facut declaratii nici la intrarea si nici la iesirea de la DNA. El a fost asteptat la DNA de zeci de membri ai PSD, intre care vicepremierul Paul Stanescu, senatorul Claudiu Manda, secretarul general al PSD Marian Neaccu.
Episodul a semanat izbitor cu cel de acum 20 de ani, cand Gabriel Bivolaru a fost sustinut moral la Parchetul General de colegii sai de partid, printre care Adrian Nastase si Miron Mitrea, dar si cu momentul din 2011, cand toata conducerea partidului s-a dus la Pitesti sa il sustina pe Constantin Nicolescu.
Inca de vineri au aparut in presa informatii ca Liviu Dragnea este citat la DNA, in calitate de inculpat, cel mai probabil in dosarul TelDrum, si ca ar fi acuzat de grup infractional organizat. Duminica, Dragnea a confirmat ca se va prezenta luni la DNA si a comentat ironic ca se asteapta ca la el “sa se treaca direct la faza a doua”.
Conform DNA,  Dragnea este acuzat in acest dosar de 5 infractiuni de abuz in serviciu, constituire de grup infractional organizat si fraudare de fonduri europene. In acest dosar exista o sesizare de la Autoritatea Europeana de Lupta Antifrauda (OLAF).
ziare.com
 
 

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …