Saturday , June 10 2023

Liviu Dragnea cere Congres al PSD pana la sfarsitul anului

dragnea

Revoluţia în PSD nu mai are răbdare. Congresul partidului părea a fi stabilit pentru data de 7 februarie 2015, dar planurile ar putea fi date peste cap de liderii judeţeni şi de preşedintele executiv Liviu Dragnea.
Vicepremierul a declarat, duminică seara, la Antena 3, că este nevoie de organizarea unui Congres PSD în 2014, potrivit Stiripesurse.ro.
“Marea majoritate a preşedinţilor de filiale şi inclusiv eu susţinem că Congresul ar trebui să se finalizeze în acest an. PSD să fie la începutul unui nou an cu toate procedurile statutare îndeplinite pentru a începe o reconstrucţie atât doctrinară, cât şi din punct de vedere al organizării. E nepermis pentru un partid în 2014 să nu aibă o comunicare constantă foarte bine organizată cu tinerii şi reţelele sociale”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea.
Pe lângă relaţia cu tinerii, un alt aspect care ar trebui să facă parte din reconstrucţia imaginii PSD, în opinia lui Liviu Dragnea, este trimiterea la comunism.
 
 

Vezi si

Examenele orale de la Bacalaureat se echivalează cu notele din timpul liceului – proiect de Ordonanță de Urgență publicat de Ministerul Educației

Probele de competențe de la Bacalaureat se echivalează cu notele din timpul liceului – prevede …