Saturday , October 1 2022

Lista completa a romanilor raniti in accidentul de autocar din Muntenegru

 La bordul autocarului cu turişti români care s-a răsturnat duminică după-amiază într-o râpă din Muntenegru se aflau 47 de oameni. 18 dintre aceştia şi-au pierdut viaţa, iar 29 au fost răniți. Digi24 a intrat în posesia listei complete a răniților și a clinicilor în care sunt internați aceștia.
Un autocar cu 47 de oameni la bord a căzut, duminică după-amiază, în canionul Moraca din Muntenegru. Bilanţul provizoriu al victimelor este de 18 morţi, toţi români. 29 de persoane sunt rănite. Zeci de muntenegreni s-au mobilizat pentru a dona sânge.
Citiți mai jos lista completă a persoanelor rănite.
Clinica de ortopedie:
1. Dobrin Maria
2. Carmen Dorobat
3. Marinescu Georgeta
4. Victor Vulpe
5. Roibu Gheorghe
6. Niculescu Ana Mihaela
Clinica de oftalmologie
1. Mariana Sora
2. Dorobantu Liliana
3. Morar Maria Loredana
4. Dorobat Florin
5. Mester Elena
Chirurgie toracică
1. Roibu Elena
2. Robea Gabriela
3. Dumitriu Mariana
4. Hutchinson Olga Elena
5. Radu Rodica
Clinica ORL și maxilo-facială
1. Sora Petre
2. Enescu Maria
3. Ciolan Elisabeta
Chirurgie digestivă
1. Dana Elena Tamara
Chirurgie plastică:
1. Leescu Georgeta
Neurochirurgie:
1. Nitu Gheorghita
Alte șapte persoane erau în sala de operație în momentul transmiterii acestei știri. Numele lor nu se află pe lista de mai sus.
„33 de persoane au fost internate în urma accidentului produs pe drumul Kolasin-Podgorica. Un pacient a fost internat fără semne vitale, doi au fost internați inițial la Terapie Intensivă, apoi pregătiți pentru operație. După intervenții chirurgicale, șapte pacienți sunt în prezent tratați la Terapie Intensivă. Un copil a fost internat la pediatrie, starea sa este stabilă”, se arată într-un comunicat al spitalului muntenegrean.
„La Ortopedie se află șase pacienți, la Oftalmologie 5, la Chirurgie toracică 5, la ORL sunt 3, la chirurgie stomacală un pacient, la Chirurgie plastică un pacient, la Neurologie un pacient”, se precizează în comunicat.
Spitalul preciează că nu poate face publică identitatea pacienților de la Terapie Intensivă, pentru că aceștia nu sunt conștienți.

Vezi si

Alexandru Arșinel va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Bellu din București

Sicriul cu trupul actorului Alexandru Arşinel a fost depus, vineri, în foaierul Teatrului de Revistă …