Tuesday , May 28 2024

Liderii AUR anunță proteste de amploare la ora 17.00, în fața Ministerului Sănătății: “Voiculescu și Arafat au timp până atunci să-și dea demisiile”

Un protest va avea loc sambata in fata Ministerului Sanatatii, anuntat de liderul AUR, George Simion. Acestia cer demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu si pe cea a sefului DSU, Raed Arafat.

Demisiile sunt cerute de liderul formatiunii politice, George Simion, si sunt legate de tragedia produsa vineri dimineata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, unde cinci persoane si-au pierdut viata in urma incendiului de la Pavilionul 5 COVID.

“Au timp sa isi dea demisia pana maine la 5. Daca maine la ora 5 nu vedem demisiile, o sa fim in fata Ministerului Sanatatii. Nu este posibil asa ceva, dublul standard folosit de dl Voiculescu, cand era in opozitie cerea demisii, e ministrul Sanatatii totusi.

Nu se poate ca Arafat sa treaca prin toate incendiile Colectiv, Maternitatea Giulesti, Piatra Neamt, Matei Bals, plus accidentul din Muntii Apuseni si sa fie nemuritor si rece. Nu se poate ca noi poporul roman sa fim umiliti in asemenea hal. Daca era un Guvern de alta coloratura politica, Klaus Iohannis asta facea, cerea demisii, dar este Guvernul sau.

Nu glumim, am luat 10% din voturi, e timpul sa terminam cu acest sistem nenorocit”, a declarat George Simion.

Si senatoarea Diana Sosoaca a intarit ideea liderului AUR de a protesta in fata Ministerului Sanatatii.

ziare.com

 

Vezi si

Trei ucraineni au fost prinși de polițiștii de frontieră români după ce au trecut ilegal granița furând de la un polițist de frontieră ucrainean un pistol cu bile

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poienile de sub Munte au depistat trei cetăţeni ucraineni …