Wednesday , June 19 2024

Lia Olguța Vasilescu își revendică victoria la Craiova, Dominic Fritz la Timișoara, Mircia Gutău la Râmnicu Vâlcea

Lia Olguța Vasilescu a anunțat că a câștigat un nou mandat de primar la Primăria Craiova, conform unui exit poll.

„Conform rezultatelor exit poll de la ora 21, comandat de Jurnalul Olteniei, pe Craiova, am obținut scorul de 65,32 la sută pentru funcția de primar, iar PSD are 61,02 la sută la Consiliul local. Mulțumesc tuturor craiovenilor care mi-au acordat astăzi votul și echipei de militanți care m-a ajutat în campanie! Rămânem concentrați până la numărarea finală în secțiile de vot!”, a spus Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Edilul USR Dominic Fritz a anunțat că a câștigat un nou mandat de primar al Timișoarei, conform numărătorii paralele a alianței din partea căreia a candidat la alegerile locale 2024.

„Dragi prieteni, ce a fost acum o oră, doar niște zvonuri, acum este o certitudine. Alianța Timișoara Unită a câștigat Timișoara! După numărătoarea noastră paralelă, adică cifrele pe care le trimit reprezentanții noștri din secții, avem aproape un sfert la secții rezultate, după aceste rezultate Dominic Fritz a câștigat 49%, iar Nicolae Robu 35%. Acest rezultat se poate mișca într-o direcție ca alta, dar cert este că astăzi stăm în fața timișorenilor ca învingători”, a declarat Dominic Fritz.

Și primarul în funcţie al municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, care a candidat pentru al cincilea mandat din partea PSD, afirmă că va câştiga detaşat alegerile, conform primelor rezultate venite din secţiile de votare din municipiu. „Analizele arată că am câştigat foarte, foarte bine. Au început să vină rezultatele de la secţii. În unele am 420 de voturi şi adversarii au 120. Detaşat va fi”, a declarat, duminică seară primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

 

Vezi si

Digi24: Ministerul Apărării nu vrea să trimitem sistemul de rachete Patriot în Ucraina

Armata României nu aprobă donarea sistemului Patriot către Ucraina, au dezvăluit surse, în exclusivitate, la …