Tuesday , November 29 2022

Lazescu: Blocarea conturilor TVR afecteaza transmisia CM de Fotbal, a Olimpiadei si alegerile locale

Presedintele director general al TVR, Alexandru Lazescu, a declarat, joi, că va avea o discuţie oficială cu ANAF pe tema blocării conturilor SRTV, care va afecta puternic difuzarea şi organizarea unor evenimente precum cele sportive din vară, Eurovision şi campania pentru locale.
În acest context, Lăzescu a declarat că nu ia în calcul demisia din funcţie, întrucât nu se simte responsabil de situaţie, scrie Hotnews.
“As lua in calcul demisia daca m-as simti responsabil de aceasta situatie. Nu vad cum demisia mea ar rezolva ceva. Daca decizia nu a avut la baza considerente politice, nu vad cum demisia mea ar rezolva problema”, a declarat Alexandru Lăzescu, potrivit sursei citate.
“In momentul de fata, daca situatia nu se rezolva, sunt afectate CM de Fotbal, Jocurile Olimpice, alegerile. In cursul zilei de azi vom trimite adresa catre ANAF pentru a avea o discutie pe aceasta problema, astfel incat sa putem debloca situatia televiziunii publice. Putem face un plan de reesalonare. De ce nu am facut unul pana acum? In primul rand trebuia sa avem solutii pe aceste componente – de la UEFA la NBC – si sa avem o situatie predictibila”, a mai declarat directorul TVR.

Vezi si

Antony Blinken: SUA nu au aliat mai bun ca România 

SUA nu au aliat mai bun ca România, a declarat secretarul de stat american Antony …