Wednesday , May 29 2024

Lazescu: Blocarea conturilor TVR afecteaza transmisia CM de Fotbal, a Olimpiadei si alegerile locale

Presedintele director general al TVR, Alexandru Lazescu, a declarat, joi, că va avea o discuţie oficială cu ANAF pe tema blocării conturilor SRTV, care va afecta puternic difuzarea şi organizarea unor evenimente precum cele sportive din vară, Eurovision şi campania pentru locale.
În acest context, Lăzescu a declarat că nu ia în calcul demisia din funcţie, întrucât nu se simte responsabil de situaţie, scrie Hotnews.
“As lua in calcul demisia daca m-as simti responsabil de aceasta situatie. Nu vad cum demisia mea ar rezolva ceva. Daca decizia nu a avut la baza considerente politice, nu vad cum demisia mea ar rezolva problema”, a declarat Alexandru Lăzescu, potrivit sursei citate.
“In momentul de fata, daca situatia nu se rezolva, sunt afectate CM de Fotbal, Jocurile Olimpice, alegerile. In cursul zilei de azi vom trimite adresa catre ANAF pentru a avea o discutie pe aceasta problema, astfel incat sa putem debloca situatia televiziunii publice. Putem face un plan de reesalonare. De ce nu am facut unul pana acum? In primul rand trebuia sa avem solutii pe aceste componente – de la UEFA la NBC – si sa avem o situatie predictibila”, a mai declarat directorul TVR.

Vezi si

13 persoane reținute pentru trafic cu Ozempic, medicamentul pentru diabet folosit pentru slăbit

Treisprezece persoane au fost reţinute de poliţiştii şi procurorii din Bucureşti într-un dosar care vizează …