Thursday , December 1 2022

Lăzăroiu: Frunzăverde,pe cale să fie înhăţat de justiţie,s-a refugiat în USL să zică că e persecutat

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu este de părere că plecarea lui Sorin Frunzăverde la PNL este doar o strategie, întrucât urmează să intre în atenția organelor de justiție, iar fostul democrat-liberal se pregătește să se apere din opoziție, reclamând că este persecutat.
După postarea de marți de pe Facebook, în care-l numea pe Frunzăverde “un gunoi”, Lăzăroiu revine asupra subiectului, după declarațiile publice ale fostului prim-vicepreședinte al PDL.
“Eu n-am zis ce am zis despre Frunzăverde pentru că a plecat din PDL. E chiar un câștig plecarea lui (…) Eu l-am cunoscut destul de bine pe acest Frunzăverde. Unii mai avizați din PDL îți pot povesti chiar și despre marea lui contribuție la relația PDL cu PPE. O să fii surprins, dar nu e deloc mare. Omul ăsta pur și simplu e pe cale să fie înhățat de justiție și s-a refugiat în Opoziție ca să arate că e persecutat. Hai să vedem filmul mai departe și să vedem dacă am dreptate”, scrie Lăzăroiu pe Facebook, invocând în sprijinul afirmațiilor sale un articol din Jurnalul Național, din 26 martie, despre implicațiile scandalului Moldomin, potrivit NewsIn.
“(…)Se pare că n-a plecat nici măcar pentru banii pentru primari. A plecat pentru că s-a strâns lațul. Și unde poți să zici mai bine că ești persecutat politic de justiție decât la un partid din opoziție. Mai ales dacă mai ai și o funcție mare în partidul ăla, de vicepreședinte”, mai scrie Lăzăroiu.
Fostul consilier prezidențial a urmărit pas cu pas declarațiile lui Frunzăverde, de miercuri. “Ne e frică să mai vorbim la telefon şi chiar între noi ne e frică să nu fim ascultaţi ambiental, a mai spus Frunzăverde. Depinde cine suntem “între noi”, Sorine. Și mai ales despre ce vrem să vorbim. Îi e frică să vorbească la telefon ca să nu fie ascultat, dar se duce în partidul celui care se uită pe gaura cheii. Să te văd data viitoare, Sorine, când te schimbi la vestiar…Adica eu nu vreau să te văd. Știu pe cineva care vrea”, mai comentează Lăzăroiu declarațiile lui Frunzăverde

Vezi si

Întrevedere Aurescu – Kuleba. Oficialul român cere Ucrainei să recunoască inexistenţa aşa-zisei “limbi moldoveneşti”

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut, marţi, o întrevedere cu omologul ucrainean Dmitro Kuleba, …

One comment

  1. Lazaroiule, hahalera ai fost hahalera esti,hahalera ramai/