Monday , June 14 2021

Lavinia Şandru, certata de seful ei, Cozmin Gusa, după dezbaterea Klaus Iohannis – Victor Ponta: „Nu mi s-a părut în regulă ce ai făcut, Lavinia”

ponta-iohannis

Omul care conduce din umbră Realitatea TV, Cozmin Guşă, a taxat-o pe Lavinia Şandru pentru întrebarea pe care aceasta i-a adresat-o lui Klaus Iohannis în timpul dezbaterii televizate dintre acesta şi Victor Ponta.
Replica tendenţioasă pe care Lavinia Şandru i-a dat-o lui Klaus Iohannis în timpul dezbaterii televizate dintre acesta şi Victor Ponta nu a fost trecută cu vederea de şeful Realitatea TV.
“Mie mi s-a părut că Lavinia a fost pro-Ponta şi nu e normal. Suntem o televiziune normală, dar nu mi s-a părut în regulă ce ai făcut, Lavinia”, a afirmat Cozmin Guşă după dezbaterea dintre cei doi.
Reacţia lui Cozmin Guşă a venit după ce Lavinia Şandru, moderator tv, fost politician şi soţie a ministrului Bugetului, Darius Vâlcov, i-a reproşat lui Klaus Iohannis în timpul dezbaterii că vrea să fie preşedintele tuturor românilor, în condiţiile în care nu a vizitat până acum Chişinăul şi Cernăuţiul. În schimb, Şandru l-a rugat pe Victor Ponta să adreseze un mesaj românilor din Moldova.
Lavinia Şandru a fost certată şi de către colegul său Rareş Bogdan. “Lavinia, nu înseamnă că dacă nu ajungi la Chişinău sau la Cernăuţi nu eşti patriot. Şi nu ne putem noi transforma aici în agenţi PSD, asta o pot face alţii, dar nu Realitatea TV. Nu putem noi, Lavinia, să influenţăm votul, eu sunt jurnalist şi aşa vreau să rămân”, i-a spus Rareş Bogdan. În dezbaterea de după confruntare, Lavinia Şandru s-a plâns că nu i s-a mai acordat dreptul să mai adreseze o întrebare, moment în care Rareş Bogdan i-a dat o nouă replică: „Mai lasă-mă cu Cernăuţiul! Când te-am auzit, îmi venea să-mi torn cafea în cap”.
gandul.info

Vezi si

Informare meteo de ploi și vânt, de luni până miercuri, valabilă în toată țara

Instabilitate atmosferică și precipitații însemnate se vor înregistra în întreaga țară de luni, de la …