Thursday , August 18 2022

Klaus Iohannis: „In sistemul sanitar lucrurile nu mai pot continua ca pana acum”

iohannis1

Președintele Klaus Iohannis spune că sistemul sanitar românesc trece printr-un moment de criză și că demisia lui Patriciu Achimaș Cadariu de la Minsterul Sănătății nu este suficientă pentru rezolvarea problemelor.
„Suntem într-un moment de criză în sistemul sanitar. Problemele profunde ale acestui sistem nu se vor rezolva doar printr-o demisie, ci reclamă soluții durabile, cu efecte concrete și un plan pe termen lung. Avem obligația să identificăm rapid mijloacele pentru a proteja oamenii care se tratează în spitalele din țară. Sunt în permanentă comunicare cu premierul pe acest subiect”, a spus Klaus Iohannis.
„Ne aflăm într-un moment de cotitură, în sistemul sanitar lucrurile nu mai pot continua ca până acum. Nu există decât o singură direcție – curațirea sistemului sanitar. Trebuie să punem punct corupției, risipei banilor publici și nepăsării”, a spus președintele.

Vezi si

Pe 28 august începe o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”. Tarifele de cazare pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană

FPTR lansează o nouă ediție a programului “Litoralul pentru toți”. Programul începe pe data de …