Tuesday , July 5 2022

Klaus Iohannis a fost validat de Curtea Constitutionala. La ceremonie participa si Traian Basescu

iohannis

Klaus Iohannis mai face un pas către Cotroceni. Preşedintele ales al României a fost validat astăzi, dimineata de Curtea Constitutionala, iar ceremonia oficiala are loc la ora 12:00. La ceremonie participă şi preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu.
Judecătorii vor citi hotărârea prin care confirmă rezultatul şi câştigătorul alegerilor, iar la ceremonie este invitat şi preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu.
Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu, participa la ceremonie.
“Președintele României, domnul Traian Băsescu, va avea vineri, 21 noiembrie a.c., următorul program public: ora 12.00, sediul Curții Constituționale a României – participare la ședința de validare a alegerii domnului Klaus Werner Iohannis în funcţia de preşedinte al României de către Plenul Curţii Constituţionale”, se arată pe site-ul Preşedinţiei.
Noul şef de stat îşi exercită mandatul de la depunerea jurământului, care va avea loc în 21 sau 22 decembrie, şi va conduce România în următorii cinci ani.
 

Vezi si

Vremea se răcește de la mijlocul săptămânii, dar vor fi și furtuni

Vremea se schimbă de la mijlocul săptămânii, meteorologii anunță că de la caniculă se va …