Sunday , September 25 2022

Kaufland retrage de la vanzare o jucarie zornaitoare pentru bebelusi

Kaufland anunta ca retrage de la vanzare o jucarie zornaitoare pentru bebelusi, intrucat, in anumite conditii, clopotelul din interiorul acesteia se poate detasa, reprezentand un pericol de sufocare pentru cei mici. Persoanele care au cumparat produsul sunt atentionate sa nu il mai foloseasca, putand sa il returneze in orice magazin Kaufland, fara a fi necesar bonul fiscal.

Kaufland retrage voluntar si preventiv, din motive care tin de protejarea consumatorilor, produsul Jucarie zornaitoare pentru bebelusi, lotul 1151870-1418 (lotul este inscriptionat pe produs).

“In cazul acestui produs, in anumite conditii, clopotelul zornaitor se poate detasa din interiorul jucariei. In situatia in care bebelusii sau copiii mici l-ar putea inghiti, exista pericolul sufocarii”, arata reprezentantii Kaufland.

Clientii care au achizitionat acest produs sunt rugati sa acorde atentie informarii si sa nu il mai foloseasca. Totodata, produsul a fost retras de la vanzare.

Cei care au cumparat acest produs se pot prezenta in orice magazin Kaufland pentru a-l returna si vor primi contravaloarea sa, fara a mai fi necesara prezentarea bonului fiscal.

Kaufland isi cere scuze clientilor pentru situatia creata.

ziare.com

Vezi si

Iohannis: Deocamdată, România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că deocamdată România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru intrarea …