Sunday , April 14 2024

Jurnalista care si-a uscis mama si s-a sinucis iubea o prezentatoare de la TVR

Amănunte noi apar în cazul Cristina Verona, jurnalista găsită moartă, împreună cu mama ei, într-un apartament situat în cartierul Primăverii din Bucureşti, mai precis despre orientările sexuale ale acesteia.
Dacă poliţiştii încă ezită să meargă pe pista unei posibile iubite, pe care jurnalista ar fi avut-o în ultimii ani, în cercurile apropiate Cristinei, acesta e unul dintre subiectele preferate de discuţie.
Surse din apropierea femeii au confirmat că aceasta nutrea sentimente puternice pentru o prezentatoare de televiziune. Aceasta e una extrem de cunoscută şi lucrează la TVR. Legătura dintre cele două femei a fost la un moment dat extrem de strânsă.
Se spune însă că Verona nu a putut trece niciodată peste trauma divorţului şi că rămăsese în relaţii foarte bune cu fostul soţ, lucru care a făcut ca legătura cu prezentatoarea să se estompeze, la un moment dat. Acest lucru i-a agravat Cristinei depresia de care suferea de mai mulţi ani. (Libertatea)

Vezi si

MAE, alertă de călătorie: românii să evite Israel, Palestina, Liban și Iran

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) reamintește, vineri seara, recomandarea adresată cetățenilor români de a evita orice …