Thursday , December 1 2022

Judecatoare retinuta pentru santaj sexual

O judecătoare de la Curtea de Apel Craiova a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi va fi dusă la Curtea de Apel cu propunerea de arestare preventivă. Femeia a fost surprinsă miercuri seară în flagrant în zona Gării de Nord din Capitală în timp ce încerca să şantajeze un bărbat.
Judecătoarea a fost prinsă după ce a primit 5000 de euro de la un lichidator judiciar, soţul unei alte judecătoare. Magistratul din Craiova avusese raporturi sexuale cu bărbatul, apoi l-a ameninţat că va face publice fotografii compromiţătoare cu el.
De altfel, judecătoarea obişnuia să întreţină raporturi sexuale cu diverşi oameni de afaceri sau cu situaţie materială bună, despre care avea cunoştinţă că sunt căsătoriţi, pentru ca ulterior să-i poată şantaja.
Consiliul Superior al Magistraturii şi-a dat acordul ca DNA să o reţină şi ulterior să o prezinte instanţei cu propunere de arestare.

Vezi si

Salariile bugetarilor se majorează cu 10% de la 1 ianuarie 2023; indemnizaţiile pentru funcţiile de demnitate publică se plafonează

Drepturile salariale ale personalului din sectorul bugetar se majorează cu 10%, de la 1 ianuarie …

One comment

  1. vedeti cine face dreptate in ROMANIA ??