Friday , June 21 2024

Joe Biden s-a intalnit cu Basescu la Cotroceni: "Nu ne-am vazut demult"

biden_basescu

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, a ajuns, miercuri dimineaţă, la ora 9:40, la Palatul Cotroceni, cu o întârziere de 15 minute faţă de ora programată. La intrarea în Palat, în Holul de Onoare, Biden a fost primit de preşedintele Traian Băsescu. Cu o atitudine degajată, Joe Biden l-a îmbrăţişat pe Traian Băsescu, apoi şi-au dat mâna şi au pozat pentru fotografia oficială. După acest moment, cei doi oficiali s-au retras pentru discuţii tete-a-tete.
Program extrem de încărcat pentru vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, în a doua zi a vizitei sale istorice în ţara noastră.
Numărul doi al administraţiei americane va purta discuţii cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Victor Ponta, iar finalul vizitei va fi marcat de un discurs ţinut de Biden în prezenţa liderilor clasei politice româneşti.
Vicepreşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a sosit, marţi, la Bucureşti. Numărul doi al administraţiei americane a aterizat pe Aeroportul Otopeni în jurul orei 14:50, cu o uşoară întârziere. Vizita oficialului american are loc pe fondul crizei ucrainene.
 
 

Vezi si

Măsuri pentru fluidizarea traficului și puncte de prim ajutor deschise în principalele vămi în perioada Rusaliilor

Poliția de frontieră a anunțat vineri că a luat măsuri pentru fluidizarea traficului în perioada …