Wednesday , May 18 2022

„Je suis Ciucă”. Reacția jenantă a Camerei de Comerț și Industrie în apărarea premierului, acuzat de plagiat

Camera de Comerț și Industrie a României a surprins, miercuri, cu un comunicat intitulat „Je suis Ciucă!”, publicat pe site-ul instituției, în care îi ia apărarea premierului Nicolae Ciucă, vizat de acuzații de plagiat în lucrarea de doctorat, dezvăluite de Emilia Șercan pe platforma pressone.

„Dacă vrem stabilitate și predictibilitate, atunci să-l judecăm pe premierul Ciucă pe baza acțiunilor și rezultatelor din postura de șef al Guvernului și nu pentru ce a făcut sau nu acum 19 ani.

Știm și o spunem răspicat că românii s-au săturat de dezvăluiri și detractori, și că tot ce aceștia așteaptă este o guvernare care să-și facă treaba și să fie lăsată să și-o facă.

Ne-am săturat de atacuri și scandaluri sterile, de instabilitate și destabilizatori. Cu ce și cui ajută un nou scandal (de plagiat) acum când presiunile zilei de azi ne fac să nu știm ce va fi mâine – vrem cu toții ca Statul să facă și să dreagă, însă, în continuu, îi tragem frâna de mână.

Am stat destul pe loc, blocați în propria neputință și ipocrizie, vrem să mergem înainte. Cu scandaluri nu mergem. Camera de Comerț și Industrie a României merge înainte cu Nicolae Ciucă, primul-ministru al Guvernului României”, se arată în mesajul CCIR.

Conform spotmedia, Camera de Comerț și Industrie, condusă de Mihai Daraban, fost membru PSD, tocmai a primit gratuit de la Guvernul Ciucă 46 de hectare de teren la Romexpo, în valoare de 500 de milioane de euro, pe care se urmărește dezvoltarea unui proiect imobiliar.

 

Vezi si

Ciucă: Anul acesta nu va fi modificat sistemul de impozitare

Premierul Nicolae Ciucă anunță că Ministerul Finanțelor face o analiză pentru o „optimizare fiscală”. El …