Tuesday , July 23 2024

Iulian Bulai (USR): ADU a însemnat o decizie greșită din multe motive

Alianța Dreapta Unită (ADU) a însemnat o decizie greșită din multe motive, a declarat, luni, deputatul USR Neamț, Iulian Bulai.


“În primul rând pentru că, din punct de vedere al pragului electoral, s-a ridicat pragul de la 5% la 8%”, a subliniat parlamentarul nemțean.
El a adăugat că a propus conducerii USR să nu mai realizeze alianțe electorale decât la președinția consiliilor județene și la primăriile municipii reședință.
“Am avut dreptate. Alianța Dreapta Unită a ratat la mustață intrarea în CJ Neamț, o mare pierdere. În schimb, la județ, pentru că o echipă mare a făcut extindere calitativă, am scos un număr de consilieri foarte mare: 63 de consilieri locali USR. În contextul în care județul Neamț este un județ mic, depopulat, rural, fără centre universitare și fără un mediu de afaceri care să explodeze. La Neamț am aplicat o tactică foarte bună, în ciuda unei strategii naționale care nu a funcționat”, a declarat Iulian Bulai.
El a salutat decizia Elenei Lasconi care a precizat că va propune încetarea alianței cu PMP și FD.

Vezi si

Ministerul Agriculturii: Nu există teste rapide care să stabilească corect pesticidele din legume și fructe. Populația e dezinformată

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale atrage atenția că nu există niciun fel de teste rapide …