Thursday , December 1 2022

Ipoteză şocantă: Elodia era GRAVIDĂ când a dispărut

foto: ziarulring.ro
foto: ziarulring.ro
Ziarul Ring a publicat o parte din corespondenţa Elodei cu sepepistul Ilie Cristian. Potrivit acestor scrisori, avocata ar fi fost însărcinată când a dispărut.
Scrisorile publicate de Ring ar fi fost trimise de Cioacă mamei Elodiei, pentru a-i demonstra că fata ei avea şi o altă faţă. Acestea au fost analizate şi de procurori.
Scrisoarea Elodiei către Ilie Cristian din 22 iunie 2007 este cea mai interesantă pentru că vorbeşte de un „Ilie mic”. Avocata dispărută ar fi fost gravidă şi l-ar fi purtat în pântece pe fiul lui Ilie Cristian.
Scrisoarea începe cu: “Baby… iar mor civili afgani??… iar atacuri cu bombă???… ce naiba… sper că te protejezi, iubire…” şi sfârşeşte cu: “Mă îngrijorez tot mai mult, baby, când mă gândesc că port un ilie mic…))))…te pupicez, te pupic, te pupi-tzupi…”.
Procesul în care Cristian Cioacă a fost trimis în judecată pentru uciderea soţiei sale Elodia Ghinescu a început la Tribunalul Argeş în 3 martie.
Cristian Cioacă este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi.
În 30 ianuarie, Cristian Cioacă a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului instanţei supreme pentru omor calificat şi profanare de morminte, după mai bine de cinci ani de la dispariţia soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.
Cristian Cioacă a susţinut în faţa magistraţilor că în 29 august 2007 a avut singura discuţie cu Elodia Ghinescu despre posibilitatea de a divorţa, iar în noaptea de 29 spre 30 august 2007, când procurorii susţin că şi-a ucis soţia, el a fost plecat la Piteşti, la o femeie martoră în dosar, cu care avea o relaţie la acel moment.
“Începusem o relaţie şi aşa am considerat că este normal şi firesc. Amândoi eram de acord cu divorţul, dar nu s-a discutat nimic despre partajul bunurilor. Pe 29 august am discutat singura dată cu Elodia despre un eventual divorţ, asta pentru că aveam o relaţie cu altcineva şi Elodia a fost de acord cu asta. Ştiam despre ea că mă înşela, dovada sunt e-mail-urile în care ea spune cu cine a fost în Dubai. De asemenea, concediile le-a petrecut împreună cu acel bărbat. Chiar şi în vara anului 2007 au fost împreună în vacanţă, fără copii. Niciodată Elodia nu s-a interesat de ceea ce făcea copilul în ţară, la părinţii mei”, a declarat Cristian Cioacă, în sala de judecată.

Vezi si

1 Decembrie, Ziua Naţională a României 

Ziua Națională a României este sărbătorită pe 1 decembrie, iar această dată, stabilită printr-o lege …