Sunday , April 21 2024

Ion Ștefan, fostul ministru al Dezvoltării, a fost lovit de o macara. El este internat cu multiple traumatisme  

Deputatul liberal Ion Ștefan, fost ministru al Dezvoltării în guvernul Orban, a suferit vineri un accident în fabrica pe care o deține în Focșani, transmite Realitatea de Vrancea. El a fost lovit de o macara care s-a prăbușit peste el, în fabrica Balcanic Prod, când verifica stadiul unor lucrări.

Fostul ministru a fost internat de urgență la Spitalul Județean din Focșani, cu traumatisme la cap, mâini și picioare.
Politicianul se afla la sediul companiei familiei sale, unde se fac lucrări de modernizare. Deputatul liberal a fost transportat la unitatea medicală din Focșani, unde a fost supus mai multor investigații de specialitate. Din primele informații, incidentul a avut loc la o construcție nouă a firmei la care este acționar.

”Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică”, a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Conform ultimelor informații furnizate de Antena 3, deputatul va fi transportat cu elicopterul la un spital din București. (O.S.)

Vezi si

Tablou furat dintr-o galerie de artă britanică, estimat la două milioane de euro, găsit în România după patru ani

Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, în 2020, …