Tuesday , October 4 2022

Ion Iliescu, internat de urgenta la Spitalul Elias

Ion Iliescu a fost internat din nou la Spitalul de urgenţă Elias din Capitală la doar două săptămâni după ce părăsise spitalul în urma unui episod de febră puternică. Fostul preşedinte ar avea din nou probleme cu inima. Deocamdată, reprezentanţii Spitalului Elias nu au făcut în mod oficial precizări în cazul fostului preşedinte al României.

Ion Iliescu, în vârstă de 89 de ani, a fost internat de urgenţă la spital, marţi dimineaţă, după ce a acuzat probleme la inimă, anunta mai multe televiziuni de stiri. Deocamdată conducerea spitalului nu dă detalii despre acest caz însă au precizat că în aceste momente are loc o şedinţă în cadrul spitalului.

În ultima vreme, fostul președinte Ion Iliescu a tot ajuns pe mâna medicilor, având aceeași problemă de sănătate. Ultima dată, Ion Iliescu a ajuns de urgenţă la spital în data de 31 mai, iar medicii au decis să-l interneze pentru că avea febră puternică. A stat sub tratament o săptămână, iar la începutul lunii iunie a fost externat.

Ion Iliescu a mai avut probleme grave de sănătate în acest an, fiind operat pe cord, pe 1 aprilie la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. În urma intervenției, medicii i-au extras lichidul pericardic. În trecut, Ion Iliescu a fost operat de două ori pe inimă pentru a-i fi montate stenturi, iar una dintre intervenții a avut loc la Paris în 2007.

Vezi si

Cutremur cu magnitudinea 4 pe Richter produs luni seară în România

Un cutremur cu magnitudinea de 4 pe Richter s-a produs luni seară, 3 octombrie, în …