Tuesday , December 6 2022

Iohannis: Se conturează rapid o coaliție de centru-dreapta. PSD rămâne în afara deciziei politice

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Palatul Cotroceni, că se conturează rapid o coaliție de centru-dreapta, ceea ce înseamnă că PSD va rămâne ”în afara deciziei politice”.

„E clar că dacă adunăm rezultatele, partidele de centru dreapta împreună au obținut peste 50% din voturi și pot să vă spun că acesta a fost obiectivul meu și din acest motiv a trebuit să mă exprim un pic mai des în public în ultimele săptămâni. În acest fel, PSD poate, în fine, după un ciclu întreg de alegeri, să rămână în afara deciziei politice.

Se cristalizează rapid o coaliție de centru dreapta. Peste doar câteva zile voi convoca consultări cu partidele din noul Parlament pentru a găsi cea mai bună soluție pentru România.

Noul guvern care va fi format va gestiona măsurile în pandemie, va prezenta urgent măsuri de reformă mult așteptate, va gestiona campania de vaccinare și în cel mai scurt timp va prezenta un proiect de buget pentru 2021, împreună cu modul în care vor fi atrași banii europeni”, a declarat președintele.

Vezi si

O rachetă a căzut printre copaci, într-o livadă din R. Moldova, la mică distanță de județul Botoșani

Poliția din Republica Moldova a descoperit o rachetă căzută în vecinătatea orașului Briceni, în nordul …