Monday , November 28 2022

Iohannis s-a intalnit cu Ponta si Oprea la Cotroceni

iohannis-oprea

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri cu premierul Victor Ponta si cu vicepremierul Gabriel Oprea, la Palatul Cotroceni, potrivit Administratiei Prezidentiale.
Reprezentantii Presedintiei au precizat ca seful statului a discutat cu Ponta si Oprea despre prioritatile legislative ale noii sesiuni parlamentare, inclusiv pe marginea Codului Fiscal.
“Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, s-a intalnit miercuri, 19 august a.c., cu Prim-ministrul Romaniei, domnul Victor Ponta. Pe agenda discutiilor s-au aflat prioritatile legislative din aceasta toamna, fiind abordata, in cadrul acestei consultari institutionale, inclusiv tema Codului Fiscal”, se mentioneaza intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.
Intalnirea a avut loc in contextul in care delegatii ale partidelor politice se vor intalni, joi, la Palatul Parlamentului, pentru discutii tehnice cu privire la reexaminarea Codului Fiscal, a anuntat prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, dupa ce data a fost convenita de comun acord cu UNPR, ambele partide propunand anterior consultari pe aceasta tema.
De asemenea, Parlamentul a fost convocat in sesiune extraordinara saptamana viitoare pentru dezbatere pe Codul Fiscal, retrimis de catre Klaus Iohannis la Legislativ pentru reexaminare.

Vezi si

Niculae Bădălău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Fostul baron social-democrat Niculae Bădălău, în prezent vicepreședinte în cadrul Curții de Conturi, a fost …