Sunday , September 19 2021

Iohannis, plimbare cu barca în Parcul Național Comana și discurs despre schimbările climatice

Președintele Klaus Iohannis a făcut, miercuri, o vizită în Parcul Național Comana, unde i-au fost prezentate proiectele pentru reabilitarea, amenajarea și punerea în valoare a acestei rezervații din Giurgiu.

Înainte să facă o plimbare cu barca, Iohannis a susținut un scurt discurs în care a vorbit despre schimbările climatice, relatează spotmedia.

”Prin vizita mea vreau să atrag atenția asupra importanței acestor zone protejate. Au o importanță deosebită pentru mediu, dar și dacă ne gândim la măsuri bune pentru combaterea schibărilor climatice. Suntem într-o zi foarte călduroasă, dar pădurea menține temperatura un pic mai joasă. Similar, când avem furtuni, zonele de pădure rețin apa. Cred că nu mai este nimeni care poate să nege schimbările climatice. Am avut foarte multe fenomene meteorologice ieșite din comun. Cred că trebuie să conștientizăm importanța acțiunilor care vin să combată schimbările climatice, dar în același timp să protejăm mediul”, a spus Iohannis.

După discurs, președintele s-a plimbat cu barca pe Lacul Comana.

Vezi si

Ce se ascunde în spatele falimentului City Insurance. Dobânzi uriașe pentru împrumuturi fictive plătite către compania lui Dan Odobescu, cumnatul lui Adrian Năstase

Un director din ASF face dezvăluiri despre ce se ascunde la City Insurance: compania a …