Sunday , August 1 2021

Iohannis nu merge la dezbatere la Antena 3, dar va fi la Digi 24 simultan cu Ponta

iohannis

Liderul PNL Klaus Iohannis a anuntat, joi dimineata, ca nu va merge la dezbaterea cu Victor Ponta organizata de Antena 3, intrucat a ales sa participe la o emisiune a altei televiziuni.
“Pentru aceasta seara am avut doua invitatii, am acceptat-o pe cealalata”, a declarat Klaus Iohannis.
Candidatul ACL la prezidentiale a facut precizarea intr-o conferinta de presa, mentionand ca a acceptat deja invitatia de a merge in platoul unuia dintre posturile TV care s-au mai oferit sa organizeze dezbateri intre cei doi finalisti in cursa pentru Palatul Cotroceni, si anume Digi 24.
Iohannis a spus ca dezbaterea de miercuri seara cu Victor Ponta a fost ultima inainte de turul doi al prezidentialelor: “Nu cred ca va mai fi”.
“Am fost deja la doua dezbateri (Realitatea TV si B1 TV – n.red.), cand una ar fi fost ok, nu este nevoie de 100 de dezbateri, oamenii trebuie sa ne vada impreuna”, a declarat liderul PNL.
Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au confruntat pana acum in doua emisiuni televizate, marti la Realitatea TV si miercuri la B1 TV, insa liberalul a lipsit de la intalnirea organizata luni de Romania TV, la care a luat parte doar contracandidatul sau.
Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au confruntat, marti seara, in prima dezbatere electorala “spontana”, organizata de Realitatea TV.
De la inceput pana la sfarsit, cei doi au folosit lovituri sub centura, si-au aruncat replici acide, ironii si jigniri, vorbind foarte putin despre problemele Romaniei si ce intentioneaza sa faca fiecare daca ajunge in cea mai inalta functie din stat.
Si cea de-a doua dezbatere a fost presarata cu atacuri, insa de data aceasta au venit in general sub forma drepturilor la replica. Si cum aproape fiecare fraza necesita un drept la replica din partea adversarului, cei doi n-au reusit sa acopere decat o singura tema in cadrul dezbaterii.
Mai exact, Justitia a fost cea care le-a consumat timpul si vorbele celor doi, atat Ponta, cat si Iohannis atacandu-se reciproc pe tema coruptilor din PSD, respectiv ACL.

Vezi si

România a atins pragul de 5 milioane de persoane vaccinate anti-Covid-19, la două luni după ținta stabilită de premierul Cîțu

Guvernul României se laudă că sâmbătă a fost depășit pragul de 5 milioane de români …